Startsidan » highlight

highlight

Leverans och noggrannhet i varje relation

SPARTA är din specialist inom uthyrning och montage för bygg-, industri-, anläggnings- och fastighetssektorn och vi utför arbeten i hela Sverige med fokus på Göteborg & Västsverige. Vi erbjuder kostnadseffektiva-, flexibla-, och kompletta lösningar och projekt inom montage och uthyrning av byggnadsställningar, väderskydd, fallskydd (såsom Safety Solutions Jonsereds, Combisafe System och SafetyRespect), bygghissar, brostämp, arbetstält, PVC-hallar, plasthallar och lagerhallar.
Vi är även mycket aktiva inom områdesskydd och monterar, säljer och servar permanenta stängsel, skjutgrindar, slaggrindar, staket m.m. Vi erbjuder även kompletta entreprenader inom garageportar, industriportar, taksäkerhet (exempelvis snörasskydd, takbryggor, takstegar) vilket gör att vi kan serva alla fastighetsägare med ett komplett och unikt erbjudande.

TJÄNSTER

Byggnadsställningar

Stort utbud av lösningsorienterat byggnadsställningsmontage och uthyrning.

Väderskydd

När vädret inte får vara en oförutsägbar faktor.

Fallskydd

Skräddarsydda säkerhetslösningar för entreprenad och byggarbetsplatser. I Göteborg med omnejd monterar vi skyddsräckessystem, fallskydd m.m. Combisafe, Safety Solutions Jonsered.

Bygghissar

Kompletta bygghiss-system som lyfter material, personal m.m.

Taksäkerhet

Fast montage av taksäkerhetsrelaterade produkter. Gångbryggor, fallskydd m.m.

Stängsel

All typ av områdesskyddsmontage. Flätvävsstängsel, galvaniserat m.m.

Snörasskydd

Undvik oväntade snöras som kan skada förbipasserande.

Fasadtvätt

All typ av tvätt av tak, fasader och byggnader.