Startsidan » Om Oss

Om Oss

hyra-byggstallning

Hyra byggställning

SPARTA är din specialist inom uthyrning av byggställning och montage för bygg-, industri-, anläggnings- och fastighetssektorn och vi utför arbeten i hela Sverige med fokus på västra Sverige. Vi erbjuder kostnadseffektiva-, flexibla-, och kompletta lösningar inom montage av byggnadsställningar, fallskydd så som Combisafe System, taksäkerhet, brostämp, bygghissar, väderskydd, områdesskydd, hallar och tält, m.m.

SPARTA erbjuder inte bara lösningar för hyra av byggställning, utan utför även arbeten såsom snickeri, takarbeten, målning, murning, industriunderhåll, svetsning, etc. Vi arbetar vi utifrån högt ställda interna krav där ordning, organisering, struktur, processorientering, och service är riktmärken vilket garanterar effektivitet, kunnighet, kvalitet och hög servicenivå.

Med ett tjugotal montörer monterar vi byggställning, utför nyinstallationer och utför service och reparationer åt våra kunder. Vi utför projekt i alla storlekar – allt från några timmar till årslånga projekt. Våra kunder är företrädesvis företag, men vi utför även arbeten åt privatpersoner.

Vill du hyra byggställning?

Då är vi rätt företag för dig. Vi har ett stort utbud av tjänster och erbjuder totalentreprenader såväl som enbart montage och hyra av byggställning. Vi arbetar med både företag och privatpersoner, våra projekt är allt från enskilda fastighetsägare till större bygg- och industriprojekt. Oavsett vad vårt åtagande är så levererar vi med hög kvalitet, pålitlighet och effektivitet – det gör att våra kunder är ständigt återkommande!

TJÄNSTER

Byggnadsställningar

Stort utbud av lösningsorienterat byggnadsställningsmontage och uthyrning.

Väderskydd

När vädret inte får vara en oförutsägbar faktor.

Fallskydd

Skräddarsydda säkerhetslösningar för entreprenad och byggarbetsplatser. I Göteborg med omnejd monterar vi skyddsräckessystem, fallskydd m.m. Combisafe, Safety Solutions Jonsered.

Bygghissar

Kompletta bygghiss-system som lyfter material, personal m.m.

Taksäkerhet

Fast montage av taksäkerhetsrelaterade produkter. Gångbryggor, fallskydd m.m.

Stängsel

All typ av områdesskyddsmontage. Flätvävsstängsel, galvaniserat m.m.

Snörasskydd

Undvik oväntade snöras som kan skada förbipasserande.

Fasadtvätt

All typ av tvätt av tak, fasader och byggnader.