Startsidan » Tjänster

Tjänster - Göteborg, Västsverige

SPARTA – Montagespecialisten har en unik bredd i sin portfölj av montagetjänster – en totalleverantör av montage till kunder inom bygg, industri, anläggning, områdesskydd, fastighet, m.fl. Genom vår bredd kan vi alltid tillgodose våra beställares önskemål och vara en ”one stop shop” avseende montage.

Bygg

Vi tillhandahåller arbetsplattformar, skydd, transportlösningar och säkerhetslösningar i form av byggnadsställningar, väderskydd, bygghissar och fallskydd. Inom varje område finns ett stort antal produkter vilket gör att kunders behov garanterat kan mötas och resultat i funktionella och säkra arbetsplatser kan uppnås.

Områdesskydd

För beställare som är i behov av områdesskydd kan vi erbjuda alla sorters lösningar. Vi utför nyinstallationer, service och reparationer åt både privatpersoner och företag, allt från att endast montera en grind till tusentals meter industristängsel. Har du även behov av bommar, gabioner, mobila stängsel, m.m. så tillhandahåller vi även det monterat och klart!

Fastighet

Våra tjänster inom detta område är först och främst inriktade på säkerheten för de som använder sig av fastigheten och rör sig i området kring den. Taksäkerhet är ett område som har expanderat stort under de senaste åren i och med ny lagstiftning och uppmärksamheten kring vikten  av trygg arbetsmiljö och boendemiljö. Genom att t.ex. montera snörasskydd, takbryggor och takstegar skapar vi en fungerande miljö för alla i och kring fastigheten. Under vinterhalvåret erbjuder vi även snöröjning på tak då vi forslar bort snö och is som kan skada personer och egendom. Vi gör då både akuta arbeten, men även ronderingar/bevakning och förebyggande arbeten åt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vill du vara säker på att vi kan hjälpa dig när snön faller? Kontakta oss då för en diskussion om vilka avtal vi kan erbjuda er.

TJÄNSTER

Byggnadsställningar

Stort utbud av lösningsorienterat byggnadsställningsmontage och uthyrning.

Väderskydd

När vädret inte får vara en oförutsägbar faktor.

Fallskydd

Skräddarsydda säkerhetslösningar för entreprenad och byggarbetsplatser. I Göteborg med omnejd monterar vi skyddsräckessystem, fallskydd m.m. Combisafe, Safety Solutions Jonsered.

Bygghissar

Kompletta bygghiss-system som lyfter material, personal m.m.

Taksäkerhet

Fast montage av taksäkerhetsrelaterade produkter. Gångbryggor, fallskydd m.m.

Stängsel

All typ av områdesskyddsmontage. Flätvävsstängsel, galvaniserat m.m.

Snörasskydd

Undvik oväntade snöras som kan skada förbipasserande.

Fasadtvätt

All typ av tvätt av tak, fasader och byggnader.