Startsidan » Tjänster » Bygg » Fallskydd » Safety Solutions Jonsereds fallskydd

Safety Solutions Jonsereds fallskydd - Göteborg, Västsverige

Safety_Solutions_Jonsereds_Fallskydd

Sparta Montagespecialisten monterar Safety Solutions Jonsereds produkter och har god kännedom om SSJ´s produkter. Safety Solutions Jonsered har ett komplett system inom fallskydd för arbetsplatser inom bygg och industri där 100 års erfarenhet lett till fantastiska produkter och kunskap inom ämnet.

Safety Solutions Jonsereds är en del av NSS Group och kan tillsammans med våra systerbolag erbjuda kompletta lösningar inom fallskydd, tillträde, ställning, väderskydd, hallar, presenningar och även installation av dessa. Idag har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Östersund. Vi finns också representerade via våra systerbolag i Finland, Danmark och Norge. Vi som arbetar på Safety Solutions Jonsereds har varit med och skrivit historia inom utveckling av fallskydd de senaste 25 åren – nu utvecklar vi dagens och morgondagens fallskydd.

Fallskyddsnät

Med ett fallskyddsnät har du en större area säkrad mot oväntade fall av både personer och föremål. Med ett fallskyddsnät skyddas även personer på nedre plan. Safety Solutions Jonsereds har 3 st fallskyddsnät i standardutförande och vi kan även leverera specifika fallskyddsnät i olika storlekar och utföranden om så önskas.

fallskyddsnät

Personlig fallskyddsutrustning

Fallskyddsselar, anslutningar, infästningar, tillbehör, räddning, utbildning & årlig kontroll. Din personliga fallskyddsutrustning är den utrustning som oftast är närmast arbetaren och skiljer sig från fallskyddsnät, räcken m.m. För fallskyddsselar finns två olika alternativ där det ena är lite enklare och det andra har fler fästen för att hålla dig som montör fast i selen och för att du skall känna dig extra säker om du t.ex. arbetar på högre höjder.

De olika anslutningar kan vara rena kopplingar till fallskyddsblock med stållina som även klarar fall över skarpa kanter. Dessa är tillverkade i robusta material så att stållinan inte skall kunna nötas av om du faller utanför blockets lodposition.

GuardLite

Guardlite är Europas nya fallskyddssystem som är utvecklat för dagens och morgondagens byggindustri. Det är ett patentsökt, lättmonterat, återvinningsbart system med många ytterligare fördelaktiga egenskaper.

guardlite

 

 

TJÄNSTER

Byggnadsställningar

Stort utbud av lösningsorienterat byggnadsställningsmontage och uthyrning.

Väderskydd

När vädret inte får vara en oförutsägbar faktor.

Fallskydd

Skräddarsydda säkerhetslösningar för entreprenad och byggarbetsplatser. I Göteborg med omnejd monterar vi skyddsräckessystem, fallskydd m.m. Combisafe, Safety Solutions Jonsered.

Bygghissar

Kompletta bygghiss-system som lyfter material, personal m.m.

Taksäkerhet

Fast montage av taksäkerhetsrelaterade produkter. Gångbryggor, fallskydd m.m.

Stängsel

All typ av områdesskyddsmontage. Flätvävsstängsel, galvaniserat m.m.

Snörasskydd

Undvik oväntade snöras som kan skada förbipasserande.

Fasadtvätt

All typ av tvätt av tak, fasader och byggnader.