Bygg - Göteborg, Västsverige

Montering av byggställning

Montering av byggställning

Byggsektorn är krävande både avseende resursåtgången i form av tid, personal och material, men även avseende omfattningen och svårighetsgraden på projekten som genomförs. Vi på SPARTA underlättar för våra kunder genom att vara en totalleverantör av en mängd tjänster vilket underlättar beställningar, samordningen och projektgenomförandet.

SPARTA:s utbud av tjänster som t.ex. byggställning, väderskydd och fallskydd används flitigt inom byggsektorn och tillsammans med vår leveransmetod och arbetssätt är vi en uppskattad leverantör bland beställarna.

Inte bara byggställning

Sparta affärsområde bygg innefattar uthyrning och montering av byggställning, uthyrning och montering av väderskydd, montering och uthyrning av fallskydd så som Combisafe och Jonsered Safety Solutions, uthyrning av bygghissar, uthyrning och montage av arbetstält samt montage och uthyrning av tälthallar, lagerhallar, lagertält och PVC-hallar.

 

TJÄNSTER

Byggnadsställningar

Stort utbud av lösningsorienterat byggnadsställningsmontage och uthyrning.

Väderskydd

När vädret inte får vara en oförutsägbar faktor.

Fallskydd

Skräddarsydda säkerhetslösningar för entreprenad och byggarbetsplatser. I Göteborg med omnejd monterar vi skyddsräckessystem, fallskydd m.m. Combisafe, Safety Solutions Jonsered.

Bygghissar

Kompletta bygghiss-system som lyfter material, personal m.m.

Taksäkerhet

Fast montage av taksäkerhetsrelaterade produkter. Gångbryggor, fallskydd m.m.

Stängsel

All typ av områdesskyddsmontage. Flätvävsstängsel, galvaniserat m.m.

Snörasskydd

Undvik oväntade snöras som kan skada förbipasserande.

Fasadtvätt

All typ av tvätt av tak, fasader och byggnader.